Het verhaal van het truitje in de uitverkoop

Truitje-omslagIMG_1285

Waarom is de kleur van mijn boek turkoois? En wat heeft dat te maken met een truitje dat ik kocht in de uitverkoop? 

‘Je boekomslag mag wat meer jij zijn’, kreeg ik als feedback op de omslagvoorstellen van een bevriende marketeer. Ik mis jouw creativiteit. Het is allemaal wat netjes zakelijk en LinkedInblauw’. (dat zijn trouwens bijna alle boeken over LinkedIn). 

Ik had een paar dagen ervoor op LinkedIn drie omslagvoorstellen gepost met de vraag om feedback. Maar wat is dan meer mij? Die kleur turkoois op je nieuwe profielfoto staat je geweldig kreeg ik al een paar keer te horen. Terwijl ik niks turkoois in de kast heb, was ik als een blok gevallen voor het truitje. Hoe ik kwam eraan? De dag voor de fotoshoot, het was eind augustus ging ik nog even kijken in de laatste uitverkoop bij mijn favoriete kledingwinkel. Niets zo lekker als een uitverkoopje scoren als de korting op z’n hoogst is. Helaas kon ik niets van mij gading vinden. 

Ik wilde net alles terughangen dat ik had gepast toen er een vrouw uit het pashokje naast mij kwam. Ze was van mijn leeftijd en hetzelfde kleurtype: blond, blauwe ogen. ‘Wow, zei ik tegen haar: wat staat dat truitje je geweldig!’ Ja, ze was er zelf ook enthousiast over, wat een kleur voor je kan doen. En het toeval wilde: het was er ook nog in mijn maat!

En zo is turkoois als basis van mijn huisstijl ontstaan. De achtergrondfoto op mijn LinkedInpagina, mijn logo heeft een verloop van blauw naar turkoois. En ik heb intussen nog een tweede (winter)truitje gekocht in dezelfde kleur. Turkoois als basis van m’n nieuwe ik.

Ina Boer
Mail: info@inaboer.nl
Tel: 06-20709962

KvK nummer: 84298863
btw nummer: NL003944392B23

© 2022 - 2023 Ina Boer

Neem gerust contact met me op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.